Onze samenwerking trekt een sprint van 3 naar 5

Onlangs maakten we al de samenwerking tussen Cadans en Cyclepoint in Leuven en Ride Bikes Diest bekend. Vandaag versterken we onze fietsfamilie verder met twee nieuwkomers. Vanaf nu maken Filip Sport in Hoeilaart en Fietsen Loomans in Asse ook deel uit van onze groep.

Zo zijn we nu met vijf stores binnen de regio Vlaams-Brabant die onder één structuur en management gerund worden. Voor al onze klanten zal er niet meteen iets veranderen, ze kunnen blijven rekenen op de service die ze van hun favoriete fietswinkel gewend zijn. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om een organisatiestructuur uit te bouwen die ervoor zal zorgen dat alle stores binnen de groep de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Aan passie rond alles wat met fietsen te maken heeft, is er alvast absoluut geen gebrek bij alle leden. Het belangrijkste doel van deze samenwerking is het verhogen van de kwaliteit van onze service, om onze klanten telkens tevreden en gelukkig te zien binnen- en buitengaan in al onze winkels.

400
Winkelplezier

Mooie zaak, prima service. Proficiat !

Mark Devos

Super! Very competent staff, cool bikes and lots of know-how!

Lau Kierulff
Dutch ID

Sinds enkele maanden zijn wij ook trotse verdeler van de electrische fietsen van Dutch ID, het top Nederlandse merk. Comfortabel, hoogwaardig afgewerkt en ze zien er bovendien nog leuk uit!

Kijk alvast eens op hun website: https://www.dutch-id.nl/

Om al onze klanten zo vlot mogelijk te kunnen helpen, werken wij voor herstellingen op afspraak. Je kan hiervoor bellen op ons nummer 013 306316

Ps: clean bike = happy mechanics 😁

Wij zijn trotse verdeler van deze topmerken:

Ride Bikes

Nijverheidslaan 21 - 3290 DIEST

+32 (0) 13 306 316

INFO-RIDE@ATELIERZAAF.BE

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie